logo
  
Keresés
> Részletes keresés
> Keresés törlése


Valid HTML 4.01 Transitional

Valid CSS!


Molnár Műhely Kft.
Cím: 5008 Szolnok, Kiss J. út 99.Telefon: 06-20/421-3262
Telefon 2: 06-20/421-3262Internet: www.molnarmuhelykft.hu

Bevezető

szélvédő javítása, vizsgáztatás, zöldkártya, fékhatásmérés, lengéscsillapító mérés, műszaki vizsga, felkészítés, motordiagnosztika, autószerelés

Bemutatkozás

A Molnár Műhely Kft. alapításakor az elsődleges cél az volt, hogy az egyéni vállalkozás megváltoztatásával Szolnokon az - autójavítás - autószerelés terén - az állandó vevőkörünk megtartása mellett a vevői kör bővülésének hatására minél gyorsabban, minél hatékonyabban és minél precízebben ki tudjuk elégíteni a felmerült piaci igényeket.

Ez mára sikerült. Az autójavítás - autószerelés a gyors és pontos munkánkkal, a szükséges alkatrészek beszerzésének és biztosításának magunkra- vállalásával, versenyképes árainkkal, a számítógépes motordiagnosztika valamint a precíz futómű és fék- ellenőrző berendezések nyújtotta lehetőségekkel, melyek alkalmazásával mind a vevői költség mind a szerelési idő lecsökkent.

Ügyfeleinknek nem kell fáradniuk a szervíz és műszaki vizsgáztató állomás között, mert a Molnár Műhely Kft. tevékenységi körébe a szerelési tevékenység mellett a környezetvédelmi felülvizsgálat, a műszaki vizsgára való felkészítés folytatásaként a műszaki vizsgáztatás is bele tartozik.

Bioetanol üzemre történő átalakítás, chip és elektronikai tuning valamint a leghatásosabb radardetektorok beszerelését is tudjuk vállalni.


Főoldal |  Ügyfélkapu |  Kapcsolat |  Magunkról |  Partnereink |  Megyeszékhelyek |  Hirdetőink